Spray TV Gemeente Eindhoven

Spray TV om jeugdhelden te onthullen voor de Gemeente Eindhoven

Op 18 november werden de 7 jeugdhelden van Eindhoven bekend gemaakt in de Heldentunnel in Eindhoven. Er was een speciaal bord gemaakt met daarop de namen van de jeugdhelden. Dit bord zou vervolgens worden opgehangen in de heldentunnel. Om de onthulling van het bord op een unieke en spectaculaire manier vorm te geven, had de Gemeente Eindhoven onze hulp ingeschakeld.
Met de kleinere DigiSpray variant, de Spray TV, werden de jeugdhelden op een interactieve manier onthuld. De opmaak van het DigiSpray scherm hadden wij in dezelfde stijl gemaakt als de graffiti op de muren in de tunnel. Met een digitale graffiti spuitbus, spoten de helden hun tag op het scherm. Omdat we de spuitbus hadden ingesteld op de “gumfunctie” werd er steeds een stukje meer van het te onthullen bord getoond. De wethouder kreeg tenslotte de eer om het volledige bord naar voren te toveren!
Spray TV Gemeente Eindhoven

Gisteren is het erg goed gegaan in de tunnel! Ik kreeg positieve feedback van collega’s en deelnemers dat dit een originele openingshandeling was, erg passend!

_Gemeente Eindhoven

Aanvullende opties tijdens deze opdracht

Concept op maat

Dit kan ook op jouw event!

Meer bekijken

Ontdek wat wij nog meer hebben gedaan!

Entertainment